Bijles wiskunde Bergen op Zoom

Studiecoaching en bijles wiskunde in Bergen op Zoom

Loop je vast met de lesstof bij wiskunde? Als ervaren en eerstegraads docent geef ik graag bijles wiskunde in Bergen op Zoom. Het uitgangspunt in al mijn lessen zijn jouw wensen en behoeftes. Zo komen we tot het ultieme recept voor wat jij nodig hebt om beter te presteren. Hierdoor zul je merken dat het leren gemakkelijk én leuker wordt. Meestal geef ik de bijles één-op-één, zodat ik al mijn aandacht op jou kan richten en jij alle ruimte hebt om vragen te stellen. Wil je liever samen met iemand de bijles volgen? Dat kan natuurlijk ook! Voorwaarde is dan wel dat je met dezelfde lesstof bezig bent. De bijlessen zullen bij mij thuis aan de eettafel plaatsvinden. Uiteraard zorg ik ervoor dat we in alles rust kunnen werken. Meer weten over mijn werkwijze bij het geven van bijles wiskunde in Bergen op Zoom? Neem gerust contact op om eens kennis te maken!

Neem contact op

Voor alle bètavakken geldt: oefening baart kunst

Tijdens het geven van bijles wiskunde in Bergen op Zoom hecht ik veel waarde aan ‘leren door te doen’. Net als bij andere bètavakken geldt daarbij namelijk het cliché ‘oefening baart kunst’. Je krijgt de lesstof alleen onder de knie door het echt zelf te gaan doen. Natuurlijk ben ik er bij om je alle tools aan te reiken die je nodig hebt. Zo zal ik je handige trucjes en ezelsbruggetjes leren, zodat je de stof steeds beter gaat begrijpen. Heb je behoefte om te weten waar je staat op dit moment? Dan kan ik bijvoorbeeld een proeftoets voor je maken. Nadat je deze hebt gemaakt bespreken we de resultaten. Vervolgens biedt de uitkomst hiervan handvatten om onze bijles wiskunde in Bergen op Zoom verder vorm te geven. Wil je de stof waar je moeite mee hebt extra oefenen door middel van bijles in Bergen op Zoom? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!

Meer informatie

Bijles wiskunde Bergen op Zoom

Bijles wiskunde in Bergen op Zoom en avontuurlijk leren

Wist je dat ik mij naast het geven van bijles wiskunde in Bergen op Zoom inzet om avontuurlijk leren op de kaart te zetten? Ik vind het belangrijk dat leerlingen niet alleen maar lesjes uit de boeken leren, maar ook werken aan hun sociale en persoonlijke ontwikkeling. Binnen dit onderwijsconcept worden jongeren gestimuleerd om in groepen de natuur in te gaan en buiten hun comfortzone te treden. Wil je meer weten over dit nieuwe onderwijsconcept en leren in de natuur? Of ben je op zoek naar bijles in Halsteren? Neem contact met mij op en leg je vragen aan mij voor. Ik sta je graag te woord!

Contact opnemen