Bijles Bergen op Zoom

Bijles Bergen op Zoom

Wil jij bijles in één van de bètavakken? Als ervaren eerstegraads docent geef ik bijles in Bergen op Zoom waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. De bijles kan zich zowel richten op scheikunde als op studiebegeleiding. Samen met jou kijk ik naar wat jouw wensen zijn en wat jij nodig hebt om beter te presteren en het leren gemakkelijker en leuker te maken.

Hoe ziet mijn bijles in Bergen in Bergen op Zoom er uit? Vaak geef ik de bijles één op één zodat ik al mijn aandacht op jou kan richten. Ook is het mogelijk dat je er voor kiest om samen met een klasgenoot of vriend/vriendin bijles te komen volgen. Hierbij is het wel van belang dat je met dezelfde lesstof bezig bent. Je zult iedere keer les krijgen van mij waardoor je niet met verschillende docenten te maken krijgt. Wist je dat ik ook bijles in Halsteren geef? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Leren door te doen bij bijles in Bergen op Zoom

Bij het geven van bijles in Bergen op Zoom staat ‘leren door te doen’ centraal. Natuurlijk kan ik de lesstof nog eens op een andere manier aan je uitleggen dan hoe jouw eigen docent het doet. Bij veel bètavakken geldt echter het principe van ‘oefening baart kunst’. Je gaat de stof echt eigen maken door het zelf te doen. Tijdens de bijles zullen we dus vooral tijd besteden aan het maken van opdrachten. Daarbij kun je mijn hulp inschakelen en ik zal je nieuwe vaardigheden aanleren voor de zaken waarbij je regelmatig vastloopt. Ben je op zoek naar bijles wiskunde in Bergen op Zoom of wil je graag bijles in een ander bètavak? Neem direct contact met mij op!

Meer informatie

Bijles Bergen op Zoom

Invulling van de bijles

Wat we gaan doen tijdens een bijles in Bergen op Zoom is afhankelijk van jouw wensen en behoeftes. Over het algemeen geldt dat we tijdens een bijles een stuk van de lesstof waar je moeite mee hebt nog eens doorlopen. Het is erg fijn als je zelf al kunt aangeven waarbij je hulp kunt gebruiken. Ook kan het zijn dat je behoefte hebt om te weten waar je staat. Dan kan ik bijvoorbeeld een proeftoets voor je maken. Nadat je deze hebt gemaakt bespreken we samen welke stukken stof je wel onder de knie hebt en waar we nog aandacht aan kunnen besteden. Wil je duidelijke uitleg krijgen over de lesstof waar je moeite mee hebt? Maak direct een afspraak om onze eerste bijles in te plannen!

Contact opnemen