Bijles Halsteren

Bijles in Halsteren en omgeving op basis van jouw behoeftes

Ben je op zoek naar bijles in Halsteren waarbij er wordt uitgegaan van jouw behoeftes? Als ervaren eerstegraads docent scheikunde geef ik graag bijles in de bètavakken en/of verzorg ik studiebegeleiding. Wil je gemakkelijker leren en er meer plezier uit halen? Dat is precies hetgeen centraal staat tijdens mijn bijles in Halsteren. Meestal geef ik de bijlessen één op één zodat je veel ruimte hebt om vragen te stellen. Wil je liever met een klasgenoot of vriend/vriendin bijles volgen? Ook dit is mogelijk! Wel is het belangrijk dat je met dezelfde lesstof bezig bent.

De bijlessen worden allemaal door mijzelf verzorgd. Je krijgt dus bijles van een ervaren en eerstegraads bevoegd scheikundedocent. Wil je bijles in Bergen op Zoom volgen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden! Neem direct contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Neem contact op

Bijles voor Scheikunde en andere bètavakken

In de scheikunde ligt voor mij de meeste ervaring en expertise bij het geven van bijles in Halsteren. Ook voor bijles in wiskunde in Bergen op Zoom en natuurkunde kun je echter bij mij terecht. Tijdens mijn opleiding als chemisch ingenieur bij TU Delft heb ik daar namelijk veel kennis over opgedaan. Met deze vakken wil ik je dan ook graag verder helpen. Dit doen we door vooral veel te gaan oefenen. Op basis van jouw voorkennis en manier van leren zoek ik gerichte oefeningen uit. Tijdens het maken van de oefeningen leer ik je nieuwe vaardigheden aan voor de zaken waarbij je regelmatig vastloopt. Wil je duidelijke uitleg krijgen en een achterstand bijspijkeren? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie

Bijles Halsteren

Avontuurlijk leren en bijles in Halsteren

Naast het geven van bijles in Halsteren zet ik mij in voor avontuurlijk leren. Ik geloof dat er op veel meer andere manieren te leren valt dan dat er nu tussen de vier muren van een klaslokaal gebeurt. Samen met stichting ’t Wylde Leren werk ik aan het onderwijsconcept avontuurlijk leren. Binnen dit concept worden jongeren gestimuleerd om in groepen de natuur in te gaan en buiten hun comfortzone te treden. Zo wordt hun sociale, maatschappelijk en persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Vanuit deze expertise is het ook mogelijk dat er tijdens onze bijles in Halsteren een focus wordt gelegd op persoonlijke ontwikkeling. Wil je huiswerkbegeleiding krijgen bij een vak die je moeilijk vindt? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!

Contact opnemen