Overige opdrachtgevers

Een groot gedeelte van mijn tijd werk ik voor andere bedrijven / scholen die mij inhuren. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden. Wil je weten wat ik voor jouw bedrijf / school kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op 🙂

WisMon

WisMon is ooit begonnen als het wiskunde monster, een zelfstandige die wat wiskunde bijlessen gaf. Inmiddels is het een groot, veelzijdig bedrijf dat zich op veel verschillende onderwijsvlakken bezighoudt. Via verschillende cursussen scheikunde verzorg ik bijscholing aan een groep cursisten. Afhankelijk van het soort cursus wordt je in een paar maanden tot een jaar klaar gestoomd om een CCVX-examen te maken en op die manier toegelaten te worden tot je universitaire opleiding van je dromen.

VakantieSchool

Zelfs in vakanties kun je worden bijgespijkerd in één van de vakken waar je het moeilijk mee hebt. VakantieSchool is een bedrijf dat wordt ingehuurd door scholen, waar leerlingen dan in hun vakantie een aantal dagen les krijgen van een VakantieSchool docent. Ik verzorg namens VakantieSchool lessen scheikunde en help ook mee op het organisatorische vlak.

‘t Wylde Leren

Één dag in de week stel ik mezelf beschikbaar voor stichting ‘t Wylde Leren. Ik werk met hen aan het concept avontuurlijk onderwijs, help met de organisatie van de onderwijs avonturen en ga zo nu en dan mee als begeleider en scheikunde docent op een onderwijs avontuur. Lees hier meer…

Roncalli SG

Op het Roncalli in Bergen op Zoom geef ik ondersteuningslessen scheikunde. Leerlingen kunnen hier, per leerlaag, vrijwillig naartoe komen voor een extra stukje ondersteuning bij scheikunde náást de reguliere lessen scheikunde die ze al op school krijgen.

Vacatures Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom